Welkom!

De Drukpersbrigade is een initiatief van beeldend kunstenaars Yvonne Zomerdijk en Ellen van Putten uit Beverwijk.

Wij verzorgen met onze vintage wringers bijzondere workshops in ons atelier in Beverwijk of op locatie. Een middag voor uw personeel, een uitje met vriendinnen, een hip vrijgezellenfeest of een leerzaam programma voor leerlingen van de basisschool. Er is veel mogelijk. Wij hebben verschillende thema’s alvast uitgewerkt. Bijvoorbeeld de workshop “recepten voor een goed huwelijk” in linosnede,  met als eindresultaat een handgedrukt receptenboek voor de aanstaande bruid. En uw personeel kijkt gegarandeerd met een andere blik naar elkaar na afloop van de workshop “de prettige portrettengalerij”. Wij hebben voldoende capaciteit om met een grote groep te werken. Meer informatie vindt u bij WORKSHOPS.

De Drukpersbrigade werkt met alternatieve drukmethoden en is daardoor mobiel inzetbaar op iedere locatie . Wij  verzorgen een plezierige artistieke workshop in linoprint of kartondruk op maat. Van spetterende kaarten tot mooi ingelijste kunstwerken.
Vraag gerust naar de mogelijkheden via onze CONTACT pagina!

Ook is het mogelijk om vanaf heden vrij te werken in ons GRAFISCH ATELIER met gebruikmaking van onze vintage wringers, gereedschappen, materiaal en ruimte tegen een kleine vergoeding. Vraag naar de mogelijkheden of kom eens langs op de Grebbestraat 27 in Beverwijk!

Tot snel!
Hartelijke groet,
Yvonne Zomerdijk en Ellen van Putten

yvonel