Kunstproject Studio O

Woensdag 17 januari gingen 6 creatieve ondernemers vanuit Studio samenwerken met leerlingen van VWO4 van het Kennemer College. Ook Drukpersbrigade / Ellen van Putten nam een project voor haar rekening. In de avond was alles te zien in Studio O. Leerlingen, leraren en ouders waren bij de presentatie aanwezig.
De leerlingen die verder gingen als Kunstcollectief “The Wae” hebben het kunstobject, bestaande uit 100 snackzakken met selfies in houtskool, Oostindische inkt en linoleumdruk, “Het is Faced” genoemd. Kunstsalon Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch (LI) is zeer ge├»nteresseerd om het kunstobject in zijn geheel tentoon te stellen tijdens expositie “International Selfportrait Drawings” van artiesten uit de hele wereld!

Inmiddels hangt de installatie in de Kunstsalon, tesamen met heel veel zelfportretten van kunstenaars uit binnen- en buitenland. De expositie is nog te zien tot 1 juni.