Welkom bij de Drukpers brigade!

Wij verzorgen met onze vintage wringers bijzondere workshops op locatie. Een middag voor uw personeel, een uitje met vriendinnen, een hip vrijgezellenfeest of een leerzaam programma voor leerlingen van de basisschool. Er is veel mogelijk. Wij hebben verschillende thema’s alvast uitgewerkt. Bijvoorbeeld de workshop “recepten voor een goed huwelijk” in linosnede, met als eindresultaat een handgedrukt receptenboek voor de aanstaande bruid. En uw personeel kijkt gegarandeerd met een andere blik naar elkaar na afloop van de workshop “de prettige portrettengalerij”. Wij hebben voldoende capaciteit om met een grote groep te werken.

Voor alle informatie en updates omtrent workshops en cursussen kunt u op onze openbare pagina op Facebook kijken, inschrijven voor onze nieuwsbrief of gewoon mailen of bellen.

Tot snel!

yvonel